Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g leite do dia gordo
- 15 gotas de coalho líquido
- 2 c. chá de sal
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 785.3 kJ / 187.7 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 14.8 g
- Tłuszcz
- 10.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 847.8 mg
Alternatywne przepisy
O 1º queijo fresco
45min
Iogurte grego na Varoma
13 Std.
Queijo quark com dica para queijo-creme
15h 20min
Iogurte natural na Varoma
12 Std.
Queijo fresco
48 Std.
Queijo quark e pão de soro
12 Std.
Queijo fresco e requeijão
48 Std.
Queijo fresco e pão de cereais
48 Std.
Iogurte líquido de stracciatella
12 Std.
Iogurte líquido de framboesa
13 Std.
Iogurte natural com natas
12 Std. 10 Min
Iogurte de mirtilos na Varoma
13h 10 min