Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho de cerveza negra
- 250 g de harina de repostería
- 75 g de cacao puro en polvo
- 400 g de azúcar
- 2 ½ cucharaditas de bicarbonato
- 250 g de cerveza negra
- 250 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y algo más para engrasar)
- 140 g de nata (35% de grasa)
- 2 huevos
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Crema de cobertura
- 300 g de queso cremoso
- 150 g de azúcar glas
- 350 g de nata (35% de grasa)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2196 kJ / 525 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 50.8 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Błonnik
- 0.6 g
Alternatywne przepisy
Pastel de calabaza
1h 50min
Cupcakes de tomate seco, queso feta y aguacate
1 Std. 40 Min
Tarta adikosh
2 godz.
Tarta de chocolate con toffee salado
2 godz. 40 min
Tarta mojito
2 Std. 15 Min
Red velvet cake
5 Std.
Cinnamon rolls de calabaza
2 Std. 15 Min
Brownies de chocolate blanco y pistachos
35 Min
Bizcocho triple de chocolate
2óra 20p
Red velvet cupcakes
1h
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 Std.
Rainbow cake (tarta arcoíris)
2sa 45 dk