Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho de cerveza negra
- 250 g de harina de repostería
- 75 g de cacao puro en polvo
- 400 g de azúcar
- 2 ½ cucharaditas de bicarbonato
- 250 g de cerveza negra
- 250 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y algo más para engrasar)
- 140 g de nata (35% de grasa)
- 2 huevos
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Crema de cobertura
- 300 g de queso cremoso
- 150 g de azúcar glas
- 350 g de nata (35% de grasa)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2196 kJ / 525 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 50.8 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Błonnik
- 0.6 g
Alternatywne przepisy
Brioche de chocolate y avellana
2 godz. 20 min
Roscón Red velvet
4h
Mini quesadas con toffelate nevado
2 godz. 10 min
Pastel de calabaza
1 Std. 50 Min
Tarta mojito
2h 15min
Red velvet cake
5h
Muffins tres chocolates
40 min
Tarta de queso marmolada
4h 30min
Cheesecake de calabaza
6h 15min
Tarta de chocolate con toffee salado
2h 40min
Torrijas al vapor
1 godz. 20 min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2h