Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cucharadita de mantequilla (para engrasar el molde)
- 200 g de avellanas crudas peladas
- 75 g de galletas
- 6 huevos
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 200 g de azúcar
- 1 sobre de levadura química en polvo (15 g)
- 50 g de ron
- 40 g de aceite de girasol
- 1 cucharada de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1757 kJ / 420 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 34.4 g
- Tłuszcz
- 27.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
Alternatywne przepisy
Bizcocho de uvas rojas y aceite de oliva
1h 40min
Bizcocho de avellanas y chocolate con leche
1h 5min
Bizcocho de coco
45 min
Bizcocho con cobertura de almendras y chocolate
1 godz. 10 min
Bizcocho esponjoso de miel
1 godz. 45 min
Bizcocho esponjoso con cobertura de queso
3h 15min
Bizcocho con chocolate y frutos secos
1 godz. 30 min
Bizcocho de compota de manzana
2 godz. 20 min
Bizcocho de zanahoria y almendra
1 godz. 20 min
Bizcocho de piña
50 min
Bizcocho de chocolate y nueces
1h 40min
Bizcocho de yogur con chocolate con leche
50 min