Urządzenia i Akcesoria
泰式酸辣酱(冬阴酱)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
3 罐
Składniki
-
新鲜红辣椒 切半,去籽15 条
-
蒜瓣 (参考贴士)5 个
-
青柠叶 去除支脉15 片
-
新鲜姜 切成薄片(0.5公分)50 克
-
新鲜南姜40 克
-
新鲜香茅 只取白色部分2 支
-
小红葱150 克
-
原蔗糖3 汤匙
-
峇拉盏 (opcjonalnie)20 克
-
新鲜芫荽 包括根20 克
-
姜花 只取花蕾2 支
-
辣椒干 去籽 (参考贴士), 浸软15 条
-
食油50 克
-
鱼露2 汤匙
-
酸柑(青柠)汁50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 罐
Sód
353 mg
Białko
5 g
Kalorie
770 kJ /
184 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
百味之源 - 多用途特色酱料
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy