Urządzenia i Akcesoria
茶碗蒸
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 人份
Składniki
-
蛋6 个
-
水800 克
-
盐½ 茶匙
-
鲣鱼粉½ 茶匙
-
酱青2 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
猪肉碎 (opcjonalnie)100 克
-
新鲜香菇 切片30 克
-
6 个 蟹肉棒, ,切块虾仁6 个
-
冷冻豌豆 (25克)30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
12 g
Kalorie
576 kJ /
138 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy