Urządzenia i Akcesoria
Blåskjell i krydret tomatsaus
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porsjoner
Składniki
-
løk kuttet i halve120 g
-
hvitløksfedd1
-
olivenolje85 g
-
½ ts chiliflak, tørket, juster etter smakkajennepepper juster etter smak½ ts
-
ferske blåskjell skjell skrubbet og uten skjegg1000 g
-
hakket tomat, på boks eller ferske200 g
-
tørr hvitvin100 g
-
salt1 klype
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
6 g
Kalorie
1076 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kokebok
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Scampi med chili og hvitløk
Geen beoordelingen
Laks med urter på 50°C
Geen beoordelingen
Risbolle med laks
Geen beoordelingen
Risskive med røkelaks
Geen beoordelingen
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30min
Torsk i tomatsaus
Geen beoordelingen
Saganaki med reker og feta
35min
Lutefisk
2u. 20min
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Geen beoordelingen
Rødspette med eggesmør
55min
Dampet Laks med agurksalat og dillpoteter
45min
Bacalao
50u.