
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'amandes
- 50 g de noisettes, avec peau ou blanchies
- 20 g de flocons d'avoine
- 100 g de dattes dénoyautées
- 50 g de pruneaux, secs, dénoyautés
- 1 c. à soupe de jus d'orange
- ½ c. à café de zeste d'orange râpé
- ½ c. à café de cannelle, moulue
- 4 c. à soupe de noix de coco, séchée, râpée, non sucrée
- 4 c. à soupe de poudre de cacao
- 1 c. à soupe de sucre glace (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 44 kcal / 186 kJ
- Białko
- 1 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Węglowodany
- 3 g
- Błonnik
- 1 g