Urządzenia i Akcesoria
蔬菜濃湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 人份
Składniki
-
馬鈴薯 切塊 (詳見要訣)300 克
-
番茄 切塊1 顆
-
洋蔥 切塊80 克
-
蒜頭1 粒
-
綜合蔬菜 (如:紅蘿蔔、蕪菁、青蒜),切塊400 克
-
新鮮巴西利2 枝
-
鹽 可依個人口味調整½ 茶匙
-
黑胡椒粉 適量¼ - ½ 茶匙
-
水 可依個人口味調整600 克
-
20 克 橄欖油奶油20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2 g
Kalorie
375 kJ /
90 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan