Urządzenia i Akcesoria
Pan de elote
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
10 porciones
Składniki
-
400 g de granos de elote
-
2 huevos
-
370 g de leche condensada
-
90 g de mantequilla sin sal a temperatura ambiente
-
100 g de queso crema
-
90 g de harina
-
1 cucharada de polvo para hornear
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
213.2 mg
Białko
7 g
Kalorie
1251.4 kJ /
299.1 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
35.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Panqué de nuez glaseado
1 Std. 30 Min
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1 Std. 30 Min
Rosca de reyes
3 Std.
Pan de muerto
3 Std.
Agua de Horchata
5 Min
Tamales dulces de pasas
2 Std.
Tinga de pollo
30 Min
Chiles en nogada
1 Std.
Salsa picante de cacahuate
15 Min
Alegrías
1 Std.
Salsa tampico
10 Min
Salsa verde
10 Min