炒綜合蔬菜(高湯用)

炒綜合蔬菜(高湯用)

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 完整食譜

Składniki

  • 20 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    170 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約2公分)
    130 - 150 克
  • 西洋芹 切塊(約1公分)
    70 - 90 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Sód 171 mg
Białko 4 g
Kalorie 1213 kJ / 290 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 9.6 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...