Urządzenia i Akcesoria
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
5 portions
Składniki
-
chicken thighs, boneless and skinless (4 oz ea.)10
-
Madras curry powder divided6 tsp
-
salt1 tsp
-
turmeric powder1 tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
canned coconut milk full cream13 ½ oz
-
snow peas sliced in thin strips4 oz
-
red bell peppers sliced in thin strips4 oz
-
lime juice only, to taste½ - 1
Veggie Rice
-
broccoli florets10 oz
-
cauliflower florets10 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt to taste
-
ground pepper to taste
-
lime juice only, to taste½ - 1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
906 mg
Białko
65 g
Kalorie
3372 kJ /
806 kcal
Tłuszcz
55 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
30 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Garam Masala
50 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Keto Beef Chili
3 godz. 10 min
Butter Chicken
4 godz. 5 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 godz. 15 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Chicken Marsala
40 min