Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g de aceite vegetal
lub 20 g de aceite de oliva - 70 g de cebolla blanca, en gajos (0.5 cm)
-
250
g de sirloin de res, en tiras (1 cm x 3-4 cm)
lub 250 g de filete de res, en tiras (1 cm x 3-4 cm) - sal, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- Wartości odżywcze
- na 320 gramos
- Kalorie
- 2151 kJ / 515 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 120 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15 Min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30min
Fajitas de res con verduras salteadas
30min
Cubos de pollo dorados TM6
15 Min
Cubos de carne de res dorados (término medio) TM6
15 Min
Cubos de carne de cerdo dorados TM6
15 Min
Cubos de carne de res dorados (bien cocido) TM6
10 Min
Tiras de carne de cerdo doradas TM6
15 Min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 Min
Carne de res con pimientos
25 Min
Tiras de carne de res doradas TM6
15 Min