Urządzenia i Akcesoria
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
300 gramos
Składniki
-
500 g de agua
-
300 - 600 g de papas cambray pequeñas
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramos
Sód
3 mg
Białko
2 g
Kalorie
322 kJ /
77 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25 min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55 min