Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves
- 28 oz boneless pork shoulder, sinew free, trimmed (5-6 lg. pieces)
- 4 oz yellow onions, sliced in half moons (¼ in.)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 8 oz water
- 6 oz apple cider vinegar
- 1 tsp vegetable stock paste
- ½ tsp salt, to taste, plus extra to season
- 18 oz barbecue sauce, divided, to taste, plus extra to serve
- ground black pepper, to season, to taste
- lettuce leaves, to serve
- 6 burger buns
- red onion, sliced in half moons (¼ in.), to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 847 mg
Alternatywne przepisy
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Easy Cheese Souffles
1h
South Texas Carne Guisada
1h 20 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Chicken Stock Paste
45 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2h
Slow Cooked Pulled Pork with Apple and Fennel Salad
5h
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1h 20 min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Honey Sesame Chicken (Hestan Cue™)
1h
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2h