![Pulled Pork Burgers Pulled Pork Burgers](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2F380FD9-92E1-402F-843F-7F3DF464D225/Derivates/73ff3042-02e9-4c85-a956-b015361c7759.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves
- 28 oz boneless pork shoulder, sinew free, trimmed (5-6 lg. pieces)
- 4 oz yellow onions, sliced in half moons (¼ in.)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 8 oz water
- 6 oz apple cider vinegar
- 1 tsp vegetable stock paste
- ½ tsp salt, to taste, plus extra to season
- 18 oz barbecue sauce, divided, to taste, plus extra to serve
- ground black pepper, to season, to taste
- lettuce leaves, to serve
- 6 burger buns
- red onion, sliced in half moons (¼ in.), to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 847 mg
Alternatywne przepisy
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1u.
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Keto Beef Chili
3u. 10min
Meatballs with Romesco Sauce
1 Std. 40 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Pulled Pork
4h 5min
Honey Sesame Chicken (Hestan Cue™)
1u.
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1 Std. 10 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 Std. 30 Min
Pulled pork burger
5sa