Urządzenia i Akcesoria
Pulled Pork Burgers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
boneless pork shoulder, sinew free trimmed (5-6 lg. pieces)28 oz
-
yellow onions sliced in half moons (¼ in.)4 oz
-
fresh rosemary, leaves only1 sprig
-
water8 oz
-
apple cider vinegar6 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
barbecue sauce divided, to taste, plus extra to serve18 oz
-
ground black pepper to season, to taste
-
lettuce leaves to serve
-
burger buns6
-
red onion sliced in half moons (¼ in.), to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
847 mg
Białko
27 g
Kalorie
1807 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb with Rosemary Potatoes
1 godz.
Brioche Creamed Corn
1 godz. 10 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
40 min
Braided Milk Bread
2 godz. 20 min
Egg Puffs
25 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Balsamic Reduction
20 min
Huevos Rancheros
45 min
Pork tenderloin parcels
1 godz.
Strawberry Shortcakes
45 min
Cloud Eggs
20 min
Braided Milk Bread
2 godz. 20 min