鱈魚排配柑橘奶油

鱈魚排配柑橘奶油

1.0 1 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 柳橙 (有機),取皮屑和汁液
    1 顆
  • 萊姆 (有機),取皮屑和汁液
    1 顆
  • 700 克
  • 馬鈴薯 切塊
    400 克
  • 櫛瓜 切片(約0.5公分)
    400 克
  • 奶油 多備一些塗抹用
    80 克
  • 鱈魚排 (每片120-200克),去皮
    4 片
  • 依個人口味調整
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉 依個人口味調整
    ½ 茶匙
  • 大茴香籽
    1 茶匙
    1 茶匙 乾燥茴香籽
  • 新鮮巴西利 只取葉子,切碎
    3 枝

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 33 g
Kalorie 1694 kJ / 405 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...