Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de agua
- 40 g de zumo de limón
- 350 g de mantequilla en trozos
- 8 yemas de huevo
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 8993 kJ / 2149 kcal
- Białko
- 15.4 g
- Węglowodany
- 5.4 g
- Tłuszcz
- 234.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 142.7 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 1231.3 mg
Alternatywne przepisy
Salsa de queso azul
10 min
Huevos Benedict
30 min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 min
Helado de pimientos del piquillo confitados con ajoblanco
4 Std. 15 Min
Salsa bearnesa (Espesar)
20 min
Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán
1 godz.
Salsa holandesa
15 min
Salsa soubise (Espesar)
30 min
Fresas con mousse de queso y chocolate blanco (Al vacío)
2 godz.
Salsa aurora (Espesar)
15 min
Salmón teriyaki (Al vacío)
1 godz. 20 min
Salsa de vainilla o Crema inglesa (Espesar)
15 min