Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de aceite de oliva
- 600 g de solomillo de cerdo, en tiras de 1x1x4 cm
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharada de maicena
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 250 g de setas de cardo frescas en tiras
- 70 g de vino de Oporto
- ½ pastilla de caldo de carne
- 1 cucharadita de mostaza
- 200 g de nata
- perejil fresco picado para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2000 kJ / 478 kcal
- Białko
- 33.6 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 35.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 538.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Solomillo de cerdo a la naranja
40min
Pollo a la mostaza
30min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40min
Merluza al cava
1h
Salsa de champiñones y vino blanco (Espesar)
30min
Ternera Stroganoff
1h
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4h
Solomillo de cerdo en beicon con mantequilla barbacoa (Al vacío)
1h 45min
Solomillo de cerdo agridulce con orejones y ciruelas pasas
45min
Secreto ibérico con salsa bigarrada
45min
Albóndigas con salsa de vino tinto
40min
Carrilleras en salsa de oporto con chalotas y batatas
1 Std. 10 Min