Bolo brownie de chocolate e beterraba com manteiga de amendoim

Bolo brownie de chocolate e beterraba com manteiga de amendoim

4.3 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 doses

Składniki

Brownie
  • farinha tipo 55
    300 g
  • fermento em pó p/ bolos
    1 c. chá de
  • açúcar
    500 g
  • beterraba cozida cortada em pedaços
    500 g
  • chocolate p/ culinária (44% cacau) partido em pedaços
    500 g
  • manteiga
    500 g
  • ovos
    6
Recheio
  • amendoim torrado c/ mel
    150 g
  • açúcar
    200 g
  • manteiga de amendoim
    340 g
  • natas c/ 30% de gordura
    400 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 1265 kcal / 5288 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 92 g
Węglowodany 99 g
Błonnik 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...