Wersje kompatybilne
Bolo brownie de chocolate e beterraba com manteiga de amendoim
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Brownie
- 300 g farinha tipo 55
- 1 c. chá de fermento em pó p/ bolos
- 500 g açúcar
- 500 g beterraba cozida cortada em pedaços
- 500 g chocolate p/ culinária (44% cacau) partido em pedaços
- 500 g manteiga
- 6 ovos
Recheio
- 150 g amendoim torrado c/ mel
- 200 g açúcar
- 340 g manteiga de amendoim
- 400 g natas c/ 30% de gordura
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 5288 kJ / 1265 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 99 g
- Tłuszcz
- 92 g
- Błonnik
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolo manga-laranja
50min
Bolo gelado de chocolate e coco
9 Std.
Gelado mármore
11h 30min
Bolo de tangerina
50min
Bolo de chocolate e amêndoa
30min
Bolo de milho com limão e sementes de papoila
50min
Bolo de maçã, amêndoa e aveia
45min
Bolo de iogurte e limão
1h 10min
Bolo de banana e noz
50min
Bolo de laranja
50min
Bolo de maçã e noz
1 godz. 5 min
Bolo de cenoura e laranja com cobertura de chocolate
1h 30min