Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de agua
- 50 g de manteca de cerdo
-
20
g de levadura prensada fresca desmenuzada
lub 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (8 g) - 300 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de azúcar
- aceite de oliva virgen extra y algo más para engrasar la bandeja
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 8544 kJ / 2042 kcal
- Białko
- 44.1 g
- Węglowodany
- 226 g
- Tłuszcz
- 106.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 28.1 g
- Błonnik
- 12.6 g
- Sód
- 2346.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coca de vidre con almendra
2h
Coca de verduras
40min
Coca de verduras
30min
Coca de vidre con almendra
2h 15min
Coca de morcilla
1 Std. 10 Min
Monas de Pascua
2h 40min
Coca de trempó de verano
1 Std.
Focaccia de Puglia
1 Std.
Pastissets de Tortosa (Cataluña)
2h
Coca de recapte (Cataluña)
1 Std. 15 Min
Coca de llanda
40min
Ensaimadas individuales
9h