Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de agua
- 50 g de manteca de cerdo
-
20
g de levadura prensada fresca desmenuzada
lub 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (8 g) - 300 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de azúcar
- aceite de oliva virgen extra y algo más para engrasar la bandeja
- Wartości odżywcze
- na 500 g
- Kalorie
- 8544 kJ / 2042 kcal
- Białko
- 44.1 g
- Węglowodany
- 226 g
- Tłuszcz
- 106.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 28.1 g
- Błonnik
- 12.6 g
- Sód
- 2346.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Monas de Pascua
2 godz. 40 min
Coca mallorquina de espinacas con sardinas
30 Min
Coca de verduras
40 Min
Coca de verduras
30 Min
Coca de endibias
45 min
Coca de recapte (Cataluña)
1 Std. 15 Min
Coca de ensaimada con sobrasada
10u. 30min
Coca de llanda
40 Min
Coca de trempó de verano
1h
Cocas de Valldemossa
1h 50min
Focaccia de Puglia
1h
Canelones
13h 30min