Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de chalotas peladas
- 1 ramita de estragón fresco (sólo las hojas)
- 50 g de vino blanco seco
- 1 cucharada de vinagre (preferiblemente de estragón)
- 200 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 325 g
- Kalorie
- 7082.7 kJ / 1692.8 kcal
- Białko
- 12.1 g
- Węglowodany
- 12.8 g
- Tłuszcz
- 176.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 108 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 2383.3 mg
Alternatywne przepisy
Mousse de frutos rojos
5hod.
Salsa vizcaína
40min
Salsa holandesa
15min
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10 min
Roux
10 min
Aliño de naranja y curry
10 min
Sabayón
15min
Aliño con vinagre balsámico
10 min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Salsa de tomate
40min
Vinagreta de mostaza y eneldo
5min
Salsa de Pedro Ximénez
35 min