Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de granos de trigo
- 400 g de agua
-
30
g de levadura prensada fresca
lub 3 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (12 g) - 120 g de suero de leche
- 150 g de harina de fuerza y algo más para espolvorear
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharada de vinagre balsámico
- 1 cucharadita de malta en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada/loncha/rodaja
- Kalorie
- 291 kJ / 70 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 2.5 g
Alternatywne przepisy
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2 Std. 50 Min
Pan integral con muesli
4h
Pan rápido
50min
Baguette
3 godz. 45 min
Hojaldre rápido
2h
Tarta de manzana
1h
Pizza margarita
1h 45min
Pan plano de centeno
2h 10min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Panes pita
1h 50 min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15h
Pan básico
3 godz. 45 min