Urządzenia i Akcesoria
Salsa boloñesa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
1000 g
Składniki
-
30 g de apio en trozos
-
70 g de zanahoria en trozos
-
100 g de cebolla en cuartos
-
1 ramita de albahaca fresca (opcjonalnie) (solo las hojas)
-
50 g de aceite de oliva
-
400 g de carne picada mixta
-
70 g de vino tinto
-
1 cucharada de tomate concentrado (opcjonalnie)
-
400 g de tomate triturado en conserva
-
1 hoja de laurel seca
-
1 cucharadita de sal
-
1 pellizco de pimienta molida
-
1 pellizco de nuez moscada molida
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1000 g
Sód
3349.8 mg
Białko
78.9 g
Kalorie
7400 kJ /
1769 kcal
Tłuszcz
139.1 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
90.6 g
Węglowodany
48.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
A la mesa 2023
10 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Cocina fácil y saludable
196 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Come bien con pocos ingredientes
100 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Platos caseros
8 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Ponle salsa a la vida
13 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Recetas a mi medida
100 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Thermomix® TM7 como nunca antes
227 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Uno más
29 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Lentejas estofadas
3 godz. 45 min
Tomate frito
25 min
Sofrito de cebolla y ajo
10 min
Sofrito de verduras
15 min
Carne picada
35 min
Arroz blanco
25 min
Bechamel
15 min
Crema de verduras
35 min
Puré de patata
50 min
Lasaña boloñesa
2 godz. 30 min
Albóndigas con salsa de tomate
45 min
Bizcocho de yogur
1 godz. 40 min