Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di burro
- 60 g di panna (min. 30% di grassi)
- 6 uova fredde
- ½ cucchiaino di sale
- 1700 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- pepe nero macinato
- erba cipollina fresca tritata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1071.5 kJ / 256.1 kcal
- Białko
- 13.1 g
- Węglowodany
- 1.4 g
- Tłuszcz
- 21.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.4 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 797 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Scones
30 min
Muhammara (di Lorenzo Biagiarelli)
10 min
Pimento Cheese (di Lorenzo Biagiarelli)
10 min
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto
Brak ocen
Kakuni
4 Std. 30 Min
Lemon Curd
1 godz.
Café de Paris
30 min
Bircher müesli
8hod. 10min
Sfenj - donuts marocchini
3h
Koftas di manzo con salsa allo yogurt
1 godz.
Shortbread
2h
Caramello liquido
35 Min