Scrambled eggs sottovuoto
TM6

Scrambled eggs sottovuoto

4.6 (14 ocen)

Składniki

  • 30 g di burro
  • 60 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 6 uova fredde
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1700 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • pepe nero macinato
  • erba cipollina fresca tritata

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1071.5 kJ / 256.1 kcal
Białko
13.1 g
Węglowodany
1.4 g
Tłuszcz
21.4 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Błonnik
0 g
Sód
797 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy