Urządzenia i Akcesoria
Scrambled eggs sottovuoto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
3 porzioni
Składniki
-
30 g di burro
-
60 g di panna (min. 30% di grassi)
-
6 uova fredde
-
½ cucchiaino di sale
-
1700 g di acqua
-
30 g di succo di limone
-
pepe nero macinato
-
erba cipollina fresca tritata
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
797 mg
Białko
13.1 g
Kalorie
1071.5 kJ /
256.1 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kiymali Borek (Sfoglia ripiena di carne)
1 godz.
Döner kebab di carne di manzo
Brak ocen
Clafoutis di prugne
1 godz. 15 min
Pasta tikka
1 godz.
Tortilla hack con semi di papavero
1 godz. 30 min
Pane naan con cipolle e cumino
1 godz. 30 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Pancakes
45 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Spaghetti e meatballs di pollo
1 godz. 40 min
Terrina di lasagne ai funghi e carne salada
1 godz. 10 min
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 min