![Scrambled eggs sottovuoto Scrambled eggs sottovuoto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/05eb80d1-952e-4ee8-99dd-3f688e19b541/Derivates/d1faf3bd-d983-4a7d-b752-b1f2d159715b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di burro
- 60 g di panna (min. 30% di grassi)
- 6 uova fredde
- ½ cucchiaino di sale
- 1700 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- pepe nero macinato
- erba cipollina fresca tritata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1071.5 kJ / 256.1 kcal
- Białko
- 13.1 g
- Węglowodany
- 1.4 g
- Tłuszcz
- 21.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.4 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 797 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Scones
30min
Curry panang
45 Min
Chana masala
45 Min
Manzo alla cantonese sottovuoto
2h 25min
Shake allo yogurt e mango
10 Min
Sangria al lampone e basilico
40min
Hummus
9 Std. 20 Min
Cupcake al profumo di lavanda
40min
Uova alla Benedict
45 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Flan patissier
2 Std.
Pavlova
2 Std. 45 Min