Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g di farina di riso integrale
- 60 g di farina di maranta
- ½ cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate senza glutine
-
1
cucchiaino di gomma xantana
lub 5 g di agar agar - ½ cucchiaino di sale
- 40 g di burro salato a pezzi
- 1 cucchiaino di olio di semi di mais
- 120 g acqua
- amido di mais (maizena) q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 628 kJ / 149 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 23.4 g
- Tłuszcz
- 5.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 203 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35 min
Baozi brasati
1 Std. 30 Min
Uramaki (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Caramelle gommose al limone e zenzero
25 godz. 20 min
Ravioli cinesi
1j
Spring rolls vietnamiti (Cha gio)
1 Std. 30 Min
Manzo teriyaki con riso
1 godz. 50 min
Arepas venezuelane con straccetti di pollo
50min
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1h 25min
Pollo katsu con curry e riso
1 godz. 40 min
Gamberi in agrodolce
40min
Burrito di pollo con salsa chipotle
40min