陳皮紅豆沙

陳皮紅豆沙

3.4 16 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
4 人份

Składniki

  • 紅豆 洗淨,浸泡4小時後瀝乾
    200 克
  • 陳皮 洗淨
    5 克
  • 1200 克
  • 全脂牛奶
    300 克
  • 二砂糖
    80 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 13.4 g
Kalorie 1210 kJ / 289 kcal
Tłuszcz 2.9 g
Błonnik 6.2 g
Węglowodany 54.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...