Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de trozos de carne sin nervios
- 300 g de verduras variadas (por ej. apio, zanahoria, cebolla) cortadas en trozos
- 4 ramitas de hierbas frescas variadas (por ej. salvia, romero) solo las hojas
- 1 diente de ajo
- 150 g de sal gorda
-
30
g de vino tinto
lub 30 g de agua - 1 hoja de laurel seca
- 1 clavo entero
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 2324 kJ / 555.5 kcal
- Białko
- 73.8 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 16.7 g
- Sód
- 58984.3 mg
Alternatywne przepisy
Concentrado de caldo de pescado
30 min
Concentrado de caldo de verduras de aprovechamiento
45 Min
Kétchup
1j
Concentrado de caldo de verduras
45 Min
Rabillo de ternera al chimichurri
2j
Concentrado de caldo de carne y verduras (Cocción lenta)
3sa
Harinas de cereales o de legumbres
5 min
Concentrado de caldo de pollo
45 Min
Yogur natural
14h
Concentrado de choriceros o ñoras
20 min
Roux
10 min
Caldo base
55 Min