Urządzenia i Akcesoria
Masa quebrada
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
275 g
Składniki
-
150 g de harina de repostería
-
75 g de mantequilla en trozos, muy fría
-
½ cucharadita de sal
-
50 g de agua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 275 g
Sód
1176 mg
Białko
13 g
Kalorie
4521 kJ /
1080 kcal
Tłuszcz
62.2 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
38.7 g
Węglowodany
117.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Scones
30 min
Brioche
8 godz.
Pan de leche
2 godz. 20 min
Masa para empanada con levadura
1 godz. 20 min
Masa para empanadillas
1 godz. 40 min
Merengue suizo
10 min
Bizcocho genovés
1 godz. 50 min
Masa sablé
1 godz. 50 min
Quiche Lorraine
50 min
Glaseado blanco
5 min
Masa de pasta fresca
1 godz.
Masa sablé con cacao
1 godz.