Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 plátků želatiny (2 gramy na 1 plátek)
- 50 gramů vody, plus extra pro namočení želatiny
-
300
gramů červeného ovoce, čerstvého (např. jahody, maliny)
lub 300 gramů lesní směsi, mražené - 200 gramů cukru, krupice
-
250
gramů tvarohu
lub 250 gramů sýru ricotta - 250 gramů smetany, min. 30 % tuku, chlazené
- mátové listy, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1432 kJ / 342 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Masové kuličky v kaparové omáčce s bramborami
45 λεπτ.
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45 λεπτ.
Eton Mess
1ωρ.
Houbové muffiny
40 λεπτ.
Mandarinková pěna s bílou čokoládou
2 Std. 30 Min
Terina z rajčat
25 Std. 20 Min
Jahodové želé s mousse z bílé čokolády
1 Std. 45 Min
Stracciatello-mandlový dezert
5 Min
Jablečná omáčka
20min
Ovocná omáčka (Coulis)
10 Min
Špenátová roláda s uzeným lososem
50 λεπτ.
Panna cotta
6h 15min