Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 plátků želatiny (2 gramy na 1 plátek)
- 50 gramů vody, plus extra pro namočení želatiny
-
300
gramů červeného ovoce, čerstvého (např. jahody, maliny)
lub 300 gramů lesní směsi, mražené - 200 gramů cukru, krupice
-
250
gramů tvarohu
lub 250 gramů sýru ricotta - 250 gramů smetany, min. 30 % tuku, chlazené
- mátové listy, na ozdobu
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1432 kJ / 342 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Stracciatello-mandlový dezert
5min
Ovocná omáčka (Coulis)
10 Min
Datlovo-sýrová paštika
5min
Ovocný dezert s bílým jogurtem a domácí granolou
1 godz. 20 min
Eton Mess
1 Std.
Čokoládová panna cotta
4h 5 min
Citrónový mousse z jogurtu a smetany
2 Std. 40 Min
Čokoládové trojhránky s lesními plody
50 Min
Mousse ze tří druhů čokolády
4 Std. 30 Min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5min
Mrkvové dortíky
50 Min
Čokoládový mousse
3 Std. 20 Min