Urządzenia i Akcesoria
Profiterolky
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
18 kusů
Składniki
Odpalované těsto
-
150 gramů vody
-
80 gramů másla na kousky
-
1 špetka soli
-
2 čajové lžičky cukru (10 gramů)
-
120 gramů hladké mouky
-
3 vejce (53-63 g každé)
Čokoládová poleva
-
250 gramů hořké čokolády (70 % kakaa) nalámané na kousky
-
40 gramů másla na kousky
-
200 gramů mléka
-
vanilková zmrzlina hotová nebo domácí
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
5 g
Kalorie
1075 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Základní kuchařka
189 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Čokoládový mousse
3 godz. 20 min
Čokoládový dortík
12 godz. 15 min
Profiterolky s hráškovým krémem
2 godz.
Portugalské koblížky (BOLAS DE PORTUGAL)
2 godz. 10 min
Paštikové penízky
1 godz. 15 min
Vláčné čokoládové bábovičky
50 min
Křehké těsto
5 min
Velikonoční čokoládový Meringue
7 godz. 30 min
Pomerančový dresink s kari
5 min
Mousse z červeného ovoce
5 godz.
Větrníky
1 godz.
Koblihy
1 godz. 30 min