Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Drobenkové těsto:
- 25 gramů cukru moučky
- 125 gramů hladké mouky
- 65 gramů másla, na kousky
- 30 gramů mléka
- 1 žloutek
- 1 špetka soli
Krém:
- 5 bílků
- 1 špetka soli
- citrónovou kůru z 1 bio citrónu
- 5 žloutků
- 500 gramů tučného tvarohu
- 250 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
- 100 gramů cukru moučky
-
10
gramů vanilkového cukru
lub 1 čajová lžička domácího vanilkového cukru
- Wartości odżywcze
- na 1 kousek
- Kalorie
- 1269 kJ / 303 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 20.8 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Auvergneský sýrový quiche
1 Std. 20 Min
Tvarohové řezy s čokoládou
2h 40min
Quiche s kysaným zelím
1h 30min
Jablečný koláč (Apfelkuchen)
50min
Stočený mandlový věnec
2 Std. 20 Min
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
49 Std. 5 Min
Galetka s třešněmi
1 Std. 25 Min
Mandarinková pěna s bílou čokoládou
2h 30min
Hruškový šlehačkový koláč
1 godz. 35 min
Koláč s mléčnou rýží a třešněmi
2 Std.
Alpský sýrový toast
25 Min
Jablečný koláč
1 Std.