Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Drobenka
- 100 gramů polohrubé mouky
- 75 gramů másla
- 75 gramů cukru krupice
- ½ čajové lžičky skořice, mleté
Těsto
- 30 gramů čerstvého droždí
- 150 gramů mléka
- 70 gramů cukru
- 500 gramů hladké mouky
- 250 gramů majonézy
- 1 vejce
- 1 špetku soli
Krém a dokončení
- 750 gramů mléka
- 120 gramů vanilkového pudingu, v prášku
- 150 gramů cukru
- 1 balíček vanilkového cukru
- 1 vejce, rozšlehané, na potření
- 150 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 180 gramů másla, pokojové teploty
- Wartości odżywcze
- na 1 kousek
- Kalorie
- 2210.2 kJ / 528.3 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 53.1 g
- Tłuszcz
- 31.9 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Koláč makový květ
2h 20 min.
Ořechový závin
2h 50min
Oříšková fantazie
1hod. 35min
Kávová roláda s kávovou náplní a čokoládovou polevou
2 godz. 30 min
Marcipánové miništóly
2 godz. 30 min
Moravské koláče
3h
Drážďanský vaječný koláč Eierschecke
4 godz. 30 min
Štědrák
1h 40min
Pudingové řezy se skořicí
1 godz. 50 min
Vepřové řezy v hořčično-křenové marinádě
2 godz. 30 min
Černobílý dort
3h 30min
Žloutkové věnečky
1h 30min