Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Drobenka
- 75 gramů polohrubé mouky
- 75 gramů másla
- 75 gramů cukru krupice
- ½ čajové lžičky skořice, mleté
Těsto
- 30 gramů čerstvého droždí
- 150 gramů mléka
- 70 gramů cukru
- 500 gramů hladké mouky
- 250 gramů majonézy
- 1 vejce
- 1 špetka soli
Krém a dokončení
- 750 gramů mléka
- 120 gramů vanilkového pudingu, v prášku
- 150 gramů cukru
- 1 balíček vanilkového cukru
- 1 vejce, rozšlehané, na potření
- 150 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 180 gramů másla, pokojové teploty
- Wartości odżywcze
- na 1 kousek
- Kalorie
- 2107 kJ / 503 kcal
- Białko
- 6.28 g
- Węglowodany
- 50.84 g
- Tłuszcz
- 31.01 g
- Błonnik
- 0.04 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mrkvové řezy s krémem z mascarpone
2 Std.
Vitacitové řezy
3 godz.
Škvarkoví šneci se zelím
1 Std. 5 Min
Skládaný chléb s medvědím česnekem
2h 30min
Pudingové řezy se skořicí
1h 50 min.
Ořechovo-banánové řezy
1h 30min
Tvarohové řezy s čokoládou
2 godz. 40 min
Stočený mandlový věnec
2h 20min
Jahodové řezy
1h 10min
Řezy Mráček
2 Std. 10 Min
Žloutkové věnečky
1h 30min
Hraběnčiny řezy
50 Min