Urządzenia i Akcesoria
馬鈴薯脆腸鹹派(12個)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 55 min
12 個
Składniki
派皮
-
奶油 切丁(約1公分),放置冰箱冷凍150 克
-
冰糖粉1 ½ 茶匙
-
鹽1 ½ 茶匙
-
低筋麵粉200 克
-
高筋麵粉55 克
-
蛋黃20 克
-
冰水50 克
-
白醋5 克
蛋液
-
鮮奶油500 克
-
蛋黃5 顆
-
蛋1 顆
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
配料
-
水500 克
-
馬鈴薯 切丁(約0.5公分)200 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)100 克
-
油5 克
-
法蘭克福香腸 切丁(約0.5公分)200 克
-
比薩起士絲150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Sód
343 mg
Białko
11.9 g
Kalorie
1952.8 kJ /
467.2 kcal
Tłuszcz
36.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
222.1 g
Węglowodany
23.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
名廚私房菜 - 呂昇達 II
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan