
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g Butter weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- Mehl zum Bestäuben
- 60 g Speisesirup, hell (z. B. Grafschafter Goldsaft)
- 180 g brauner Zucker
- 300 g Haferflocken, zart
- 50 g Haferflocken, kernig
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 141 kcal / 591 kJ
- Białko
- 2 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Węglowodany
- 17 g
- Błonnik
- 1.4 g