Urządzenia i Akcesoria
Kürbis-Zupfbrot
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
10 Portionen
Składniki
-
Milch300 g
-
Hefe (30 g)¾ Würfel
-
Zucker1 TL
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Salz2 TL
-
Butter weich, in Stücken120 g
-
Petersilie abgezupft4 Stängel
-
Bergkäse mild, in Stücken150 g
-
Hokkaido-Kürbis ungeschält, in Stücken350 g
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
1577 kJ /
376 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 5/2018
48 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Bärlauch-Franzbrötchen
2 Std. 20 Min
Kräuterfaltenbrot
1 Std. 20 Min
Bärlauch-Faltenbrot
2 Std. 30 Min
Orientalische Süßkartoffel-Stangen
3 Std. 10 Min
Süßkartoffelstrudel mit Spinat und Pinienkernen
1 Std. 40 Min
Kürbis-Flammkuchen mit Apfel-Kräuter-Häckerle
1 Std. 30 Min
Kürbisbrötchen
2 Std.
Käseecken zum Zupfen
1 Std. 50 Min
Käse-Kräuter-Striezel
1 Std. 35 Min
Kürbis-Buttermilch-Biscuits
1 Std. 30 Min
Hot-Dog-Faltenbrot
1 Std. 35 Min
Kürbisbrot
2 Std. 30 Min