Urządzenia i Akcesoria
Parmesan Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cubed (1 cm)45 g
-
onion quartered85 g
-
unsalted butter cold, cubed (1 cm), divided45 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil30 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)285 g
-
dry white wine (optional - If you don't want to use wine)60 g
-
water700 g
-
1 heaping tsp stock paste, vegetable or beefstock cube vegetable or beef1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
679 mg
Białko
9 g
Kalorie
1900 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Risotto
30 min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1 godz. 40 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Berry Dream
10 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Warm Spinach and Artichoke Dip
20 min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5 min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 min