Soufflé di formaggio di capra, salsa allo yogurt e porri

Soufflé di formaggio di capra, salsa allo yogurt e porri

3.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

Soufflé di formaggio di capra e porri
  • burro per ungere
  • di farina di grano + q.b. per infarinare
    40 g
  • di latte
    130 g
  • di formaggio fresco di capra
    140 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • uova i tuorli separati dagli albumi
    2
  • di acqua
    500 g
  • di porri solo la parte bianca, a rondelle (5 mm)
    300 g
  • di peperoni rossi a cubetti (1 cm)
    50 g
Salsa allo yogurt
  • di formaggio fresco di capra
    60 g
  • di yogurt
    125 g
  • di erba cipollina fresca a rondelle
    6 gambi
  • di sale
    2 - 3 pizzichi
  • di pepe macinato
    2 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 260 kcal / 1089 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...