Urządzenia i Akcesoria
Pastel de chocolate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
12 rebanadas
Składniki
-
6 claras de huevo
-
200 g de azúcar
-
150 g de mantequilla sin sal en trozos
-
6 yemas de huevo
-
250 g de chocolate amargo en trozos pequeños
-
50 g de harina
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Białko
5 g
Kalorie
1334 kJ /
319 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Galletas de mantequilla
50 Min
Pasta sable
1 Std. 50 Min
Muffins con chispas de chocolate
1 Std.
Galletas con chispas de chocolate
50 Min
Galletas con chispas de chocolate
1 Std.
Panqué de plátano
2 Std. 15 Min
Panqué con chocolates
1 Std.
Pastel de chocolate
45 Min
Panqué de nuez glaseado
1 Std. 30 Min
El mejor pastel de chocolate
1 Std.
Pastel de manzana
1 Std.
Panqué de vainilla
2 Std. 40 Min