Estofado de res

Estofado de res

3.8 57 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 porciones

Składniki

  • 20 g de ajos pelados
  • 120 g de cebolla blanca en trozos
  • 30 g de aceite de oliva
  • 40 g de harina de trigo
  • 500 g de carne de res en cubos
  • 345 g de cerveza tipo lager
  • 500 g caldo de res
  • 350 g de puré de tomate
  • 250 g de papas en cubos de 3 cm
  • 130 g de zanahorias baby
  • 200 g de champiñones chicos, enteros
    200 g de champiñones, medianos, cortados por la mitad
  • 5 ramitas de tomillo fresco
  • 1 cdita de sal fina
  • ¼ cdita de pimienta negra molida
  • 30 g de mantequilla sin sal

Wartości odżywcze na 6 porciones

Kalorie 2064 kcal / 8669 kJ
Białko 130 g
Tłuszcz 109 g
Węglowodany 143 g
Błonnik 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...