Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pastel
- 160 g de chocolate semi amargo, en trozos
- 225 g de almendras, peladas y tostadas
- 150 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- 200 g de azúcar
- 6 huevos
Betún
- 160 g de chocolate semi amargo
- 225 g de media crema
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1827 kJ / 435 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panqué de nuez glaseado
1h 30 min
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1h 30 min
Panqué de nuez glaseado
1h 30 min
Panqué de plátano
2h 15min
Panqué de vainilla
2sa 40 dk
Rosca de naranja (Black Diamond)
2u.
Pastel de choco nuez
50min
Panqué con semillas de amapola
1u.
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1h 30 min
Panqué de plátano
1h 50min
El mejor pastel de chocolate
1u.
Festejo de zanahoria
2h 55min