Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pastel
- 160 g de chocolate semi amargo, en trozos
- 225 g de almendras, peladas y tostadas
- 150 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- 200 g de azúcar
- 6 huevos
Betún
- 160 g de chocolate semi amargo
- 225 g de media crema
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1827 kJ / 435 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panqué de nuez glaseado
1j 30 menit
El mejor pastel de chocolate
1j
Panqué de vainilla
2h 40 min
Panqué de nuez glaseado
1j 30 menit
Pan de elote
2j
Panqué de plátano
1h 50min
Pastel de choco nuez
50 menit
Pay de limón sin gluten
4h 20 min
Pastel de zanahoria sin harina
20 min
Pay de atún
1 Std. 40 Min
Festejo de zanahoria
2h 55 min
Galletas con avena, almendra y chocolate blanco
50 menit