Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
½
oz oil
lub ½ oz extra virgin olive oil -
1
garlic clove
lub ½ oz yellow onion -
8 ½
oz dark turkey meat, boneless and skinless, cubed (1 in.), dried with paper towels
lub 8 ½ oz turkey breast fillet, skinless, cubed (1 in.), dried with paper towels
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 980.5 kJ / 234.5 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 1526 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25min
Sautéing 7 oz Eggplant
30min
Sautéing 12.5 oz Shallots
Brak ocen
Sautéing Chicken Cubes
15min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Sautéing 14 oz Carrots
20min