Urządzenia i Akcesoria
Sautéing Turkey Cubes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 portions
Składniki
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
½ oz yellow oniongarlic clove1
-
8 ½ oz turkey breast fillet, skinless, cubed (1 in.), dried with paper towelsdark turkey meat, boneless and skinless cubed (1 in.), dried with paper towels8 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1526 mg
Białko
29 g
Kalorie
980.5 kJ /
234.5 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Boiled Pasta
20 min
Basic Parboiled White Rice
35 min
Basic Basmati Rice
35 min
Sautéing Chicken Cubes
15 min
Sautéing Turkey Strips
Brak ocen
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Browning 8.5 oz Shallots
25 min
Red mullet couscous with peppers
Brak ocen
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Cloud Eggs
20 min