Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 g de azúcar glas
- 5 g de clara de huevo
- 10 gotas de zumo de limón
- ½ cucharadita de colorante alimentario negro
- 300 g de azúcar
- 1060 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1812.9 kJ / 433.3 kcal
- Białko
- 0.2 g
- Węglowodany
- 111.7 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 18.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Turrón de guirlache
1 Std. 30 Min
Turrón de chocolate y caramelo salado
8 godz.
Menú: Dip de huevo y jamón. Espaguetis y calabacín con pollo marinado. Volcanes de chocolate con salsa de naranja
1 Std.
Tarta de toffee con palomitas y chocolate
4 Std.
Macarons de chocolate con foie
3 Std.
Azúcar invertido
20 Min
Toffee nut latte
20 Min
Roscón adikosh
8 godz.
Kringle Estonia con melocotón y salsa de caramelo
1 Std. 40 Min
Piruletas
40 Min
Caramelos de toffee
2 Std.
Espuma de café soluble (Café Dalgona)
5 Min