Pappa di zucca e lenticchie
TM5 TM6

Pappa di zucca e lenticchie

3.1 (18 ocen)

Składniki

  • 600 g di acqua
  • 60 g di lenticchie decorticate secche, precedentemente ammollate in acqua per 8 ore
  • 100 g di polpa di zucca a pezzi
  • 10 g di olio extravergine di oliva

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1289 kJ / 308 kcal
Białko
14.7 g
Węglowodany
34.2 g
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
8.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy