Pappa di zucca e finocchi con tacchino (10-12 mesi)

Pappa di zucca e finocchi con tacchino (10-12 mesi)

4.6 18 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 porzione

Składniki

  • 60 g di patata pelata e a pezzi ( 3 cm)
  • 30 g di bulbo di finocchio a pezzi ( 3 cm)
  • 70 g di zucca a pezzi ( 3 cm)
  • 50 g di fesa di tacchino a pezzi ( 2 cm)
  • 250 g di acqua
  • 2 cucchiaini di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaio di Parmigiano Reggiano grattugiato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 247.2 kcal / 1034.3 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 11.7 g
Węglowodany 17.5 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 0 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...