Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di bulbo di finocchio a pezzi (2 cm)
- 40 g di patata pelata e a pezzi (3 cm)
- 40 g di filetti di nasello
- 250 g di acqua
- 20 g di pastina
- 2 cucchiaini di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1191.6 kJ / 284.8 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 29.5 g
- Tłuszcz
- 12.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 0 mg