Urządzenia i Akcesoria
350 g sjalot kleuren
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 portie
Składniki
-
10 g olijfolieolie10 g
-
boter zacht of half gezouten10 g
-
sjalot gehalveerd in de lengte350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
45 mg
Białko
5 g
Kalorie
1194 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hoge Temperaturen
13 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Kerst stol
2 godz. 20 min
Speltbrood
1 godz. 45 min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Brak ocen
Roomkaasspread met radijsjes
5 min
Gewone yoghurt
14 godz.
Ingelegde champignons
Brak ocen
Dracula bloed
Brak ocen
350 g sjalot fruiten
Brak ocen
200-300 g ui glaceren
Brak ocen
200 g ui fruiten
20 min
Romige snijbietsoep
35 min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 min