Urządzenia i Akcesoria
350 g sjalot kleuren
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 portie
Składniki
-
10 g olijfolieolie10 g
-
boter zacht of half gezouten10 g
-
sjalot gehalveerd in de lengte350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
45 mg
Białko
5 g
Kalorie
1194 kJ /
285 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hoge Temperaturen
13 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 godz. 10 min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 godz. 30 min
Koken van gierst
Brak ocen
350 g sjalot fruiten
Brak ocen
250 g sjalot fruiten
Brak ocen
Knoflook en uien glaceren
Brak ocen
200 g ui kleuren
25 min
200 g ui fruiten
20 min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 godz. 40 min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 min
Maïsbrood en cheddar muffins
Brak ocen