Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 700 g de leche entera
- 120 g de yogur natural
- 250 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 810 kJ / 193 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 15.7 g
- Tłuszcz
- 12.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 55.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yogur con arándanos en Varoma
13h 10min
Yogur de frutos rojos
12h
Yogur de galleta maría
12 Std. 30 Min
Yogur de leche de cabra en Varoma
13 Std.
Yogur natural en Varoma
12h
Yogur de frutos rojos
13h 30min
Yogur líquido de chocolate
1h 15min
Yogur de fresa
4 Std. 15 Min
Yogur de vainilla en Varoma
13h 10min
Yogur de soja en Varoma
12 Std. 15 Min
Yogur con coulis de fresa y virutas de chocolate
13 Std.
Yogur griego en Varoma
13 Std.