Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 kusy rybího filé, tresky, cca 600 gramů
- sůl, dle chuti
- pepř černý, mletý, dle chuti
- 1 kus citrónu, bio, na plátky
- 5 kusů černého pepře, celého
- 200 gramů cibule, napůl
- 200 gramů mrkve, na čtvrtky
- 50 gramů petržele, čerstvé, na čtvrtky
- 50 gramů celeru, bulvy, na čtvrtky
- 40 gramů olivového oleje
- 150 gramů vína, bílého
- 400 gramů rajčat v plechovce, loupaných, ve vlastní šťávě
- 1 bobkový list, čerstvý nebo sušený
- 1 špetka oregana
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1304 kJ / 311 kcal
- Białko
- 29.6 g
- Węglowodany
- 13.4 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Błonnik
- 6.2 g
Alternatywne przepisy
Kuře po asijsku s rýží a zeleninou
40 min
Earl Grey čajový koláč (bez cukru)
45 Min
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1h 25min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50 min
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1 godz.
Polentové žabí muffiny do každé hodiny
55 min
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1h 35 min
Plněná zelenina
1 godz. 20 min
Salát s cuketou a chřestem
35 min
Treska s citrusovým máslem
50 min
Kuřecí frikasé s chřestem
1 godz.
Ratatouille
40 min