Urządzenia i Akcesoria
Frankfurtská polévka
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porce
Składniki
-
50 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
2 polévkové lžíce oleje
-
2 čajové lžičky červené papriky, sladké
-
40 gramů hladká mouka
-
1 špetka pepře, černého, mletého
-
1 čajová lžička soli
-
150 gramů frankfurtkých párků nakrájených na kolečka
-
1000 gramů vody
-
1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
9.7 g
Kalorie
1067 kJ /
255 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kmínová polévka s bramborami
30 min
Zelňačka
25 min
Drožďová polévka s pórkem
40 min
Bramborový guláš s párkem
40 min
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35 min
Hrachová krémová polévka
25 min
Cibulová polévka
1 godz. 10 min
Bramboračka se sušenými houbami
30 min
Gulášová polévka
1 godz. 5 min
Čočková polévka
1 godz. 35 min
Kulajda
40 min
Česneková polévka
20 min