Urządzenia i Akcesoria
Ærte-Ingefær suppe, citronlaks, broccoli og kartofler
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portion
Składniki
-
olivenolie80 g
-
soyasauce50 g
-
farin½ tsk
-
citron skal og saft1
-
4 hvide fiskefileter, uden skind, (150-180 g hver)ferske laksefileter, uden skind (150-180 g hver)4
-
ingefær (opcjonalnie) skrallet, i skiver5 - 10 g
-
fed hvidløg1
-
skalotteløg i mindre stykker100 g
-
100 g løg, i mindre stykkerporre kun den hvide del, skåret i skiver100 g
-
selleristilk100 g
-
350 g gulerod, skåret i stykker (se tip)ærter, frost350 g
-
vand450 g
-
salt2 tsk
-
kartoffel skåret i tern (1 cm)250 g
-
400 g blandede grøntsager, (fx gulerødder, courgette, kartofler, svampe), skåret i skiver (0,5 cm)broccoli delt i buketter400 g
-
sort peber, stødt2 knivspids
-
madlavningsfløde, ca. 18% for smag50 - 100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
2984 kJ /
713 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
10.7 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kogebog
146 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Safron kartoffelsuppe med kammuslinger
Brak ocen
Spaghetti med græskar og hasselnød
30 min
Bagt løgsuppe med chorizo
Brak ocen
Shakshuka i tomater med mozzarella og quinoa
30 min
Smoothie og pandekager med rismel (2500 kcal)
Brak ocen
Cremet tomatsuppe og farserede peberfrugter (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med grøntsagssovs
Brak ocen
Bagt kvark med skinke og grøntsager
Brak ocen
Polenta med kylling
Brak ocen
Kyllingelår med peanutsauce og ris
Brak ocen
Crêpes med kylling
Brak ocen
Kylling a la Cubata
Brak ocen