Urządzenia i Akcesoria
Safron kartoffelsuppe med kammuslinger
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portioner
Składniki
-
purløg, frisk skåret i stykker (3 cm)20 g
-
olivenolie60 g
-
skalotteløg kvarte80 g
-
fed hvidløg2
-
chorizo skåret eller i tern (1 cm)100 g
-
hvidvin200 g
-
kogt vand, fra grøntsager400 g
-
safran2 knivspids
-
sort peber, stødt½ tsk
-
kartoffel, melet i terninger (1 cm)300 g
-
kammuslinger ca. 12 stk250 g
-
creme fraiche 38 %100 g
-
mikrogrønt10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
444 mg
Białko
14 g
Kalorie
1735 kJ /
415 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti med græskar og hasselnød
30 min
Bagt løgsuppe med chorizo
Brak ocen
Shakshuka i tomater med mozzarella og quinoa
30 min
Smoothie og pandekager med rismel (2500 kcal)
Brak ocen
Cremet tomatsuppe og farserede peberfrugter (2200 kcal)
Brak ocen
Laks med grøntsagssovs
Brak ocen
Bagt kvark med skinke og grøntsager
Brak ocen
Polenta med kylling
Brak ocen
Kyllingelår med peanutsauce og ris
Brak ocen
Crêpes med kylling
Brak ocen
Kylling a la Cubata
Brak ocen
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Brak ocen